Houtbouw

HOUTBOUW ZOALS HET HOORT

Buitenstyle staat garant voor kwaliteit!

 

Een mooie tuin kan uit meer bestaan dan bestrating, verlichting en beplanting. Als specialist op het gebied van houtbouw maken wij van uw tuin een echte leefomgeving waar u nog meer tijd in door kunt brengen. Wat dacht u van een houten veranda waar u het hele jaar door onder kunt zitten? Of een schutting voor net dat beetje extra privacy? Buitenstyle is uw specialist in houtbouw. Wij kunnen iedere houten veranda, carport of schutting naar wens realiseren.

  

Houtbouw van hoge kwaliteit

Bij Buitenstyle gebruiken we alleen hout van de beste kwaliteit. We zorgen voor een goede montage en afwerking, zodat u jarenlang plezier heeft van uw veranda, schutting, carport of terrasoverkapping. Ook kunnen we u adviseren over het onderhoud van het hout, zodat u het materiaal zelf in optimale conditie kunt houden.

 

 
  

Uw eigen ontwerp ontwikkelen

Heeft u zelf al een idee of ontwerp voor een houten bouwwerk in uw tuin? Laat het ons dan weten. We kijken graag met u mee om te zien of we uw idee kunnen optimaliseren. We luisteren naar uw wensen en eisen en realiseren samen het idee dat u voor ogen heeft.

Veranda's


We adviseren u over de beste constructie voor uw veranda en bespreken samen met u de mogelijkheden voor een veranda in uw tuin.

Schuttingen


Samen met u kiezen we de houtsoort en constructie die het beste past. Met de hulp van Buitenstyle wordt uw schutting dé eyecatcher in uw tuin!

Carports


Houten carports kunnen worden gebouwd in diverse stijlen, waarvan er zeker een bij de uitstraling en stijl van uw woning past.

Terrasoverkappingen


Het hele jaar door genieten van de buitenlucht, gewoon in uw eigen tuin? Kies dan voor een houten terrasoverkapping op maat!