Schuttingen

SCHUTTINGEN OP MAAT

Buitenstyle staat garant voor kwaliteit!

 

Houtbouw is een sfeervolle toevoeging aan uw tuin. Hout is een natuurlijk materiaal dat in geen enkele tuin misstaat en goed bestand is tegen weersinvloeden, zoals wind en regen. Een houten schutting wordt hierdoor niet alleen een praktisch onderdeel van uw tuin, maar is zeker ook een lust voor het oog. Bovendien creëert u met een schutting net dat beetje extra privacy waar u naar op zoek bent als u in de tuin wilt ontspannen.

  

Voor iedere tuin een schutting

Houten schuttingen zijn er in diverse soorten en maten. De prijs van de schutting wordt bepaald door het materiaal, de constructie en de afwerking. Voor ieder budget is er wel een passende schutting. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen en stijlen: van houten schutting tot stenen afscheiding. Wilt u een schutting die interactie met de buren mogelijk maakt? Kies dan voor een onbegroeide schutting. Voor een volledige afscheiding is een begroeide schutting een geschikte optie.

 

 
  

Advies over het plaatsen van een schutting

Bij Buitenstyle hebben we al de nodige schuttingen gebouwd. Wij kunnen u dus uitstekend adviseren over de geschikte schutting voor uw tuin. Samen met u kiezen we de houtsoort en constructie die goed bij het ontwerp van uw tuin past. Met de hulp van Buitenstyle wordt uw schutting dé eyecatcher in uw tuin. Wij maken de schutting volledig op maat voor uw tuin.