Hovenierswerk

HOVENIERSWERK MET PASSIE

Buitenstyle staat garant voor kwaliteit!

 

De tuin wordt in steeds meer woningen het verlengstuk van het interieur. Strakke bestrating, sfeervolle verlichting en passende bomen en planten. Buitenstyle gaat met de invulling daarvan graag samen met u aan de slag. Met onze jarenlange ervaring creëren we een tuin die voldoet aan uw wensen en waarin u tijdens de zomer- én wintermaanden heerlijk kunt genieten.

  

Tuinaanleg en -onderhoud

Buitenstyle kan het (opnieuw) inrichten van uw tuin geheel voor z’n rekening nemen. Uw ideeën werken we uit in een visueel plan. Wij adviseren u bij de keuze hoe uw tuin eruit gaat zien en welke elementen u in uw tuin wilt aanbrengen. Vervolgens zorgen wij voor het uitvoerende werk. We bestraten de tuin, creëren de zichtlijnen en plaatsen verlichting en karakteristieke blikvangers zoals tuinornamenten of een waterpartij. Ook besteden we speciale aandacht aan het gekozen groen. Daarnaast is het mogelijk om in uw tuinplan een beregeningsinstallatie op te nemen, waarmee u uw tuin het hele jaar door automatisch van water kunt voorzien. En het jaarlijkse tuinonderhoud? Ook dat laat u aan Buitenstyle over!

 

 

Beplanting

Dankzij hun kennis en jarenlange ervaring weten de specialisten van Buitenstyle precies wat de bloemen, planten en bomen in uw tuin nodig hebben. Zij nemen graag de tijd om samen met u bewuste en goede keuzes te maken in het aan te brengen type groen. Ook specialistisch werk als het vakkundig verwijderen, (her-)plaatsen, snoeien of het inkorten van bomen is bij ons in goede handen. Zo geniet u zonder enige moeite jarenlang van verzorgde beplanting in uw tuin.

  

Hovenierswerk van hoge kwaliteit

Buitenstyle is de specialist in hovenierswerk: van tuinaanleg tot tuinonderhoud, boomverzorging en beregening. Welke wensen u ook heeft, wij maken van uw tuin een sfeervolle buitenplaats. Ga niet zelf aan de slag, maar vraag een expert voor het beste resultaat!

Bent u op zoek naar een specialist voor het aanleggen van een vijver of waterornament in uw tuin? Buitenstyle kan uw helpen uw wensen te vervullen! Lees hier meer over vijvers en waterornamenten.

 

Tuinaanleg


Naar welke tuin u ook op zoek bent, Buitenstyle helpt u bij het realiseren ervan. Wij zijn dé specialist op het gebied van tuinaanleg en –onderhoud.

Buitenverlichting


Met de juiste tuinverlichting creëert u de perfecte avondsfeer in uw tuin om het ook echt een verlengstuk van uw interieur te laten zijn!

Boomverzorging


Heeft u niet genoeg kennis van boomverzorging om uw beplanting goed te kunnen onderhouden? Besteed dit dan uit aan een expert.

Beregening


Vragen en advies over beregening? Wij laten u graag zien wat beregening voor de planten, bloemen en het gazon in uw tuin kan betekenen.