Beregening

BEREGENING MET EEN PLAN

Buitenstyle staat garant voor kwaliteit!

 

Hoewel we in Nederland niet hoeven te klagen over het aantal millimeters regen dat er jaarlijks valt, is uw tuin gebaat bij een regelmatige en evenwichtige bewatering. Hoewel u natuurlijk prima met een gieter of tuinslang uw gazon, bloemen en planten van water kunt voorzien, kunt u dit proces ook automatiseren zodat u daar geen omkijken meer naar heeft! Bij Buitenstyle kunnen we u hierbij helpen door uw tuin te voorzien van een beregeningsinstallatie.

  

Beregening: automatisch water geven

Met behulp van een beregeningsinstallatie kunt u uw tuin het hele jaar door automatisch water geven. Handig als u een paar weken op vakantie gaat of te druk bent met andere dingen in of rondom uw huis. Water is van essentieel belang voor de gezondheid van uw bloemen, planten en gazon. Door middel van beregening creëren we voor uw tuin het optimale leefklimaat.

 

 
  

Zuinig en onzichtbaar

Een beregeningsinstallatie is vrijwel onzichtbaar, omdat bijna alle onderdelen onder de grond worden geïnstalleerd. Daarnaast houdt de installatie rekening met natuurlijk regenwater. Zodra het voldoende heeft geregend, wordt de kunstmatige beregening dan ook uitgesteld. Hierdoor verbruikt u nooit meer water dan nodig is. Dit in tegenstelling tot het gebruik van een slang of gieter, waarbij het lastig is om de juiste hoeveelheid water precies vast te stellen.

  

Vragen en advies over beregening

Bij Buitenstyle zijn we op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van beregening. U kunt contact met ons opnemen met vragen over de installatie, de werking of de mogelijkheden voor beregening in uw tuin. Wij laten u graag zien wat beregening voor de planten, bloemen en het gazon in uw tuin kan betekenen.