Boomverzorging

BOOMVERZORGING DOOR DE SPECIALIST

Buitenstyle staat garant voor kwaliteit!

 

Om ervoor te zorgen dat de beplanting in uw met zorg aangelegde tuin in optimale conditie blijft, is het belangrijk deze goed te onderhouden. Heeft u niet genoeg kennis van boomverzorging om uw bomen goed te kunnen onderhouden? Besteed dit dan uit aan een expert. Buitenstyle voert de boomverzorging uit voor zowel particulieren als bedrijven, zodat u jarenlang van uw tuin kunt genieten.

  

Iedere boom een andere verzorging

Iedere boom is uniek en vereist een andere verzorging. Bij Buitenstyle weten we hoe de bomen in uw tuin verzorgd moet worden en is onze bomenkennis altijd up to date. We weten wanneer een boom gesnoeid moet worden en welke voeding het nodig heeft. Bij Buitenstyle kunt u terecht voor een winterbeurt, een zomerbeurt of regelmatig onderhoud. Op basis van uw tuin stellen we een specifiek onderhoudsplan op. Zo zijn uw bomen het hele jaar door in goede conditie.

 

 

Expert in (fruit)boomverzorging

Bij Buitenstyle kunt u terecht voor al uw vragen rondom boomverzorging. Laat de expert het onderhoud van de bomen in uw tuin voor zijn rekening nemen. Zo zijn wij gespecialiseerd in het snoeien van fruitbomen. Zo weet u in ieder geval zeker dat uw fruitboom na het snoeien ook weer vruchten geeft. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor boomverzorging.