Buitenverlichting

SFEERVOLLE BUITENVERLICHTING

Buitenstyle staat garant voor kwaliteit!

 

Verlichting speelt niet alleen in uw woning een belangrijke rol. Ook in uw tuin hebben lampen een praktische functie en zijn ze bovendien bepalend voor de sfeer. Ook kan het gebruik van buitenverlichting bijdragen aan de veiligheid van uw woning. Toch wordt buitenverlichting vaak vergeten bij de aanleg van een tuin en dat is absoluut een gemis.

  

Advies over tuinverlichting

Buitenstyle adviseert u over het type buitenverlichting dat bij uw tuin past, maar geeft ook tips over de locatie van en het aantal stroompunten. Wel zo handig als uw buitenverlichting goed geregeld is! Zo kunt u gebruikmaken van functionele verlichting, accent tuinverlichting en sfeerverlichting. Bij Buitenstyle weten we wat uw tuin nodig heeft.

 

 
  

Soorten buitenverlichting

Functionele tuinverlichting is de buitenverlichting die iedere tuin nodig heeft: verlichting bij de deur, bij het tuinpad of voldoende licht om bij te kunnen lezen. Met accent tuinverlichting geeft u bepaalde objecten net dat beetje extra aandacht. Bijvoorbeeld die mooie bloemenpartij of dat karakteristieke ornament. Tot slot kunt u kiezen voor sfeerverlichting op plaatsen waar u extra licht wilt toevoegen; zo creëert u de juiste avondsfeer in uw tuin om het ook echt een verlengstuk van uw interieur te laten zijn.

  

Wilt u advies over de buitenverlichting in uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.