Tuinaanleg en -onderhoud

TUINAANLEG EN -ONDERHOUD

Buitenstyle staat garant voor kwaliteit!

 

Naar welke tuin u ook op zoek bent, Buitenstyle helpt u bij het realiseren ervan. Wij zijn de specialist op het gebied van tuinaanleg en –onderhoud en weten dankzij onze jarenlange ervaring precies wat een mooi vormgegeven tuin nodig heeft. Bespreek met ons de wensen voor uw tuin en wij gaan aan de slag om uw wens werkelijkheid te laten worden.

 

Aan de slag met uw tuinaanleg

Voordat we aan de slag kunnen met de aanleg van uw nieuwe tuin is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het perceel goed is voorbereid op de aanleg. Denk hierbij aan het verwijderen van oude bestrating, het ophogen van grond en het weghalen van oude planten of bomen. Deze werkzaamheden kunt u zelf uitvoeren, maar het is ook mogelijk om Buitenstyle hiervoor te vragen. Tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin houden we u continu op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard doen wij onze uiterste best voor zo min mogelijk overlast te zorgen.

 

 
 

Tuinonderhoud door Buitenstyle

Om zo lang mogelijk van uw nieuwe tuin te kunnen genieten, is het belangrijk voldoende aandacht te besteden aan uw tuinonderhoud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzorging van uw bloemen, bomen en planten en het onderhoud van uw tuinmeubelen of houtbouw. Zoekt u liever een specialist voor het uitvoeren ervan? Geen probleem! Buitenstyle informeert u graag over de mogelijkheden.