Vijvers en waterornamenten

VIJVERS EN WATERORNAMENTEN

Buitenstyle staat garant voor kwaliteit!

 

Een vijver is een echte sfeermaker voor uw tuin. De mogelijkheden voor het aanleggen van een vijver zijn eindeloos, dus u kunt de grootte van de vijver gemakkelijk aanpassen aan uw tuin. Het is belangrijk om van tevoren goed na te denken over de wensen voor uw vijver en het budget dat u ervoor heeft gereserveerd. Op basis daarvan kunnen we ook waterornamenten, watervallen of fonteinen aan uw vijver toevoegen.

  

Diverse soorten vijvers

Bij Buitenstyle leggen we op professionele wijze uw vijver aan. Van het bepalen van de locatie tot het plaatsen van waterplanten: Buitenstyle neemt de volledige aanleg van uw vijver uit handen. Grote en kleine vijvers, een natuurlijke of een gemengde vijver; wij gaan met uw wensen aan de slag.

 

 
  

Sfeerelementen en praktische benodigdheden

Met behulp van waterornamenten kunt u uw vijver volledig naar eigen smaak inrichten. Kies bijvoorbeeld voor schalen waarin het water langs verschillende verdiepingen naar beneden stroomt of laat Buitenstyle een waterval aanleggen. Behalve voor sfeerelementen zorgen we ook voor de praktische benodigdheden in uw vijver, zoals pompen en zuiveringsinstallaties. We adviseren u graag over de mogelijkheden en welke installaties benodigd zijn.

  

Helder water met waterplanten

Waterplanten geven een natuurlijke uitstraling aan uw vijver, maar hebben ook een zeer nuttige functie: ze zorgen namelijk voor een biologisch evenwicht in uw vijver, waardoor het vijverwater helder blijft. Vraag Buitenstyle om professioneel advies over de juiste planten om de belangrijke ‘opstartfase’ van uw vijver goed in te vullen.