Over Buitenstyle

MEER OVER BUITENSTYLE

Buitenstyle staat garant voor kwaliteit!

Gerard Brand

Gezicht achter Buitenstyle is Gerard Brand: geboren Barnevelder en hovenier in hart en nieren.

Gerard is gespecialiseerd in hovenierswerk, houtbouw en boomverzorging, en wordt door verschillende bedrijven in de regio ingehuurd door zijn kennis en ervaring. Met passie en toewijding brengt hij sfeer en kwaliteit in uw tuin, wat uw persoonlijke wens ook is!


 

Buitenstyle is dé specialist in hovenierswerk: van tuinaanleg tot tuinonderhoud, boomverzorging en beregening. Welke wensen u ook heeft, wij maken van uw tuin een sfeervolle buitenplaats. Ga niet zelf aan de slag met uw tuin, maar vraag een expert voor het béste resultaat!

Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring weten wij precies wat de bloemen, planten en bomen in uw tuin nodig hebben. We nemen graag de tijd om samen met u bewuste en goede keuzes te maken in het aan te brengen type groen. Ook specialistisch werk als het vakkundig verwijderen, (her-)plaatsen, snoeien of het inkorten van bomen is bij ons in goede handen. Laat de boomverzorging daarom aan ons over. Zo geniet u zonder enige moeite geniet u zo jarenlang van verzorgde beplanting in uw tuin.

Passie


Met passie voor het hoveniersvak vervult Gerard elke tuinwens.

Betrouwbaarheid


Afspraak is bij ons ook echt afspraak, en dat merkt u aan alles.

Kwaliteit


Uw tuin verdient alleen het allerbeste: Buitenstyle staat garant voor kwaliteit!

Kennis


Gerard weet precies welke bloemen en planten uw tuin nodig heeft.